РАДИКАЛИ ИНФО

Званични блог Српске радикалне странке

Трибина: Рачак – 16 година од велике обмане (ВИДЕО)

Leave a comment

У организацији Савета за спорт и омладину Београдског окружног одбора и Oпштинског одбора Београд центар, 15.01.2015., у препуној сали МЗ ,,Дорћол”, одржана је трибина ,,Рачак – шеснаест година од велике обмане”.

blog 4a

Циљ ове трибине је подсећање на догађај из 1999. године, који је неколико месеци касније искоришћен као повод за бомбардовање Савезне Rепублике Југославије.

Присутнима се обратио Примаријус др Радомир Ковачевић, са Института за медицину рада, који је након агресије НАТО-пакта пажњу своје каријере – и у раду са пациијентима, и у свом научно-истраживачком раду посветио погубним последицама коришћења недозвољеног оружја – бомби пуњених осиромашеним уранијумом, и другим.

blog 2 bolja

Затим је, своје виђење генерал Делић, износећи чињенице о интервенцији у Рачку, присутнима објаснио механизме којима је Вилијем Вокер исконструисао превару о наводном геноциду над цивилима.

blog 3

Након завршетка официјалног дела трибине новим младим снагама уручене су чланске карте Српске радикалне странке и књиге професора др Војислава Шешеља.

Младост презире последице, и у томе је њена снага!

blog 5a mladi

 

Leave a comment