РАДИКАЛИ ИНФО

Званични блог Српске радикалне странке

И Косово и Русија!

https://www.facebook.com/pages/%D0%98-%D0%9A%D0%BE%D1%81%D0%BE%D0%B2%D0%BE-%D0%B8-%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B8%D1%98%D0%B0/1402769813338693?ref=hl

 

 

 

 

 

DSCF0054

 

DSCF0061

DSCF0126

DSCF9801

DSCF9843

DSCF9864

DSCF9870

Контакт за младе: omladina.beogradski@srpskaradikalnastranka.rs

Фејсбук страница Омладине СРС Београд

6 thoughts on “И Косово и Русија!

 1. Potrebno je formiranje ,,Nacionalnog bloka,, Koalicije koju bi sacinjavali SRS DSS Dveri i patriotske organizacije. Sami i pojedinacno rasucemo glasove uzalud. Ovakvu politicku opciju podrzalo bi 20% biraca a onda bi se mogli zaloziti za Seselja.

 2. Најбитније је да на све могуће и немогуће начине ишчупамо ШЕШЕЉА из канџи зликоваца,најбоље би било да се организујемо бар 100 људи да идемо у ХАГ на протесте испред трибунала.Предходно да се обратимо нашим људима који тамо живе, да и они дођу да нас подрже.Да са нама иду адвокати и преводиоци,и да се не враћамо без Воје.Добро би било да се тамо обратимо руској амбасадии тражимо подршку.Требало би позвати Коштуницу,Обрадовића,Павића ..све патриотске снаге направити велике протесте….јаче за скидање диктатуре бриселских слугу!!!

 3. samo stvaranje nacionalnog fronta moze da spasi srbiju,srs i vojislava seselja,koji ce tesko jos jedan debakl stranke da prezivi,ujedinjenje i jos juce ako je moguce,jer danas je mozda vec kasno,SRBIJA JE VECNA DOK SU JOJ DECA VERNA!!!!!SLOBODA SESELJU!!!!!

 4. Sve što se dešava u Hagu je sinonim zla protiv kojeg se Šešelj bori, a što bi i mi Srbi morali , svi do jednog , da radimo. On svoj deo izvršava na najbolji mogući način, a kad se uzmu u obzir okolnosti i više od toga. Pitanje koje se nameće je da li mi u Srbiji , koji imamo mnogo bolje okolnosti, činimo dovoljno u borbi protiv delovanja SNS, DS, …….I svih ostalih stranaka bez izuzetka , i u atmosferi straha koji strašnom medijskom kampanjom nameću Vučić i Nikolić. Njihov strah od Šešeljevog povratka je toliko veliki da se meri sa paranojom i u tom strahu koriste sva sredstva kako bi to sprečili jer im je kristalno jasno da ih njihovi evropski zaštitnici u tom slučaju neće moći zaštititi, jer će Šešeljev izlazak iz haga neminovno značiti promenu snaga ne samo u Srbiji nego i na širem planu.
  Kad govorimo o patriotskom bloku neizostavno se , bar meni, iz pozadine svih takvih prepucavanja ukazuje svojevrsno takmičenje stranaka , koje u krajnjoj liniji dobija oblik borbe za vlast, jer ako posle poziva jedne stranke i odbijanja druge , usledi pljuvanje one prve, kako to drugačije nazvati ?
  Važan je svaki čovek, patriota, sa olovkom u ruci….
  Patriotizam se ne deli na veći ili manji prema pripadnosti nekoj političkoj struji…
  PATRIOTIZAM JE PROSTO PATRIOTIZAM .
  Za one koji znaju, dovoljno

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s