РАДИКАЛИ ИНФО

Званични блог Српске радикалне странке

До коначног циља само стрпљиво и мудро

Leave a comment

Пише: Драгослав Бокан

Овде је у питању борба против абортуса, али се исто тако може утицати и на прихватање свих других наших ставова и уверења.

dragoslav bokan

Драгослав Бокан

Једноставан и победоносни пут, којим се (оружјем непријатеља: стратегијом и пропагандом) од првобитног НЕПРИХВАТАЊА на крају процеса континуираног и константног “утицаја на јавно мнење” долази до потуне ПРИХВАЋЕНОСТИ и ЗАКОНА. Неуморним, малим, међусобно усаглашеним, реалним корацима.

То су са нама и над нама радили наши цивилизацијски супериорнији и неупоредиво лукавији непријатељи, свих ових година. И када је у питању било бомбардовање Југославије, и одбрана Книна, и наш отпор предаји Косова, и спремност да се Ратко и Радован ни по коју цену не дају НАТО монструмима, и српска верност православљу, и органско неприхватање “сексуалне различитости” (о “њиховим” браковима и да не говоримо)… све су успели ти банкарски плаћеници и мрзитељи патријархалног друштва да скоро у потпуности разграде, разоре, обесмисле и пониште.

Е, све то исто треба и ми да радимо.

За то је потребно јединство (макар минимум заједништва), СТРПЉЕЊЕ (без нервирања што “све иде преспоро” и “скоро па неприметно”), добра организација, осећање међусобног братства, нешто дисциплине & хијерархије и одређена количина средстава.

И све ће се потпуно променити. У нашу корист и на нашу страну.

 

П.С. Овде је у питању борба против абортуса, али се исто тако може утицати и на прихватање свих других наших ставова и уверења.

Без оваквог приступа је све немогуће, а кроз њега – све постаје и достижно и реално могуће.

10538434_10152655761409144_2540642513345948424_n

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s